Asfa Koleji

Asfa Koleji

20 Şubat Perşembe günü  Sincan  İlçemizin Tüm okul Müdürleri , ilçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri  okulumuza davet edildiler. Okulumuz konferans salonunda öncelikle tanıtım intrösü izletildi.  Daha sonra  misafirlere özel gözlükler dağıtılarak  intröde anlatılan  3D Eğitim sistemiyle örnek dersler  izletildi. Bu uygulamadan etkilenen müdürlerimiz birkaç örnek ders daha izlemek istediler. 3D eğitim sistemini oldukça beğenen müdürler  taktirlerini dile getirdiler.

İlçe Milli eğitim Müdürü  Zihni ÖZTÜRK Asfa  Ferda Kolejini yıllardır tanıdığını fakat daha önce binaya hiç gelme fırsatı olmadığını belirterek , çok geliştiğini , özellikle teknoloji kullanımında gelinen noktanın çok etkileyici olduğunu belirterek davet için teşekkür etti.

Toplantıda Genel Müdürümüz Leyla ERDOĞAN  misafirlere hitaben bir konuşma yaptı. Katılımları için teşekkür eden Genel Müdürümüz; “ Bölgenin ilk özel okulunun Asfa Ferda Koleji olduğunu, bölge halkının zor zamanlarda okulumuza sahip çıkarak destek verdiğini, bu gün gelinen noktanın guru verici olduğunu belirterek 1 Martta yapılacak Bursluluk Sınavı hakkında bilgi verdi.”

Daha sonra misafirlere yemek ikram edildi ve tanıtım toplantısı samimi bir çay sohbetiyle tamamlandı.

Kaynak: http://www.asfaferda.k12.tr/18940/sincan-okul-mudurleri-de-asfa-tanitim-gecesine-katildilar

Bir önceki yazımız olan Cebir Koleji başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.


Related Articles

Ted Rönesans

Ted Rönesans Koleji, öğrenenlerimizin anlamlı ve kalıcı öğrenmeler gerçekleştirebilmeleri için 3D laboratuvarına sahiptir. 3D laboratuvarımızda 3D projeksiyon ile aktive olan

Cebir Koleji

CEBİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ Fen,Matematik,Coğrafya ve Tarih derslerini 3 boyutlu sinema teknolojisi ile öğreniyor. 3D öğretim materyalleri ile öğrencilerimiz, büyük kanyon

Bilfen Koleji

Yeni nesil teknolojilerin eğitim platformuna uyarlanmış alanlarından biri de 3D (Üç Boyutlu) öğrenmedir . Bilfen Liselerinde 3D Eğitim ile, Fizik,